T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Manisa İl Sağlık Müdürlüğü

NİSAN 2020 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

Güncelleme Tarihi: 30/04/2020

Nisan 2020 Sürekli İşçi Alımı Yerleştirme İşlemleri

4857 sayılı İş Kanunu ile mezkur Kanuna dayanılarak çıkarılan ‘’Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’’ hükümleri kapsamında Sürekli İşçi statüsünde İlimiz hizmet birimlerinde ihtiyaç duyulan hizmet alanlarında istihdam edilmek üzere atamaları İlimiz Sosyalleştirme Bölgesi olarak yapılan “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Klinik Destek Elemanı(Hastane)’’ hak sahiplerinin İlimiz Sağlık Tesislerine ve İlçe Sağlık Müdürlüklerimize yerleştirmeleri Müdürlüğümüzce yapılmıştır.

• Görev yeri Devlet Hastaneleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri olarak belirlenen hak sahipleri, göreve başlayış işlemleri için yerleştirildikleri Kurumlarına başvuracaktır.

• Görev yeri İlçe Devlet Hastaneleri ile İlçe Sağlık Müdürlükleri olarak belirlenenlerin ise, göreve başlayış işlemleri için Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Yerleştirildiğiniz Kurumu Öğrenmek İçin Tıklayınız