SOMA DEVLET HASTANESİ PALYATİF BAKIM SEP
24 Şubat 2020

Müdürlüğümüze bağlı Soma Devlet Hastanesi’ne Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertififkalı Eğitim Uygulama Yetki Belgesi” verilmesi neticesinde, 03.02.2020- 21.02.2020 tarihleri arasında “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” gerçekleşmiştir. Palyatif Bakım Hemşireliği alanında mesleki bilgilerin arttırılmasına, yeni beceriler kazanılmasına olanak sağlayan ve nitelikli palyatif bakım hizmetinin verilebilmesini amaçlayan programa İlimizde görev yapan hemşireler katılmıştır. Program sonunda Manisa Soma Devlet Hastanesi’nde düzenlenen bir törenle; Soma Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ, Soma Belediye Başkanı Ali TULUP, Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanı Ebru TAŞIK, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin YARALI, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Levent DİNÇER, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Erhan İNCE ve Eğitim Hizmetleri Birim Sorumlusu Şube Müdürü Serdar KARACA ile Soma Devlet Hastanesi Yönetim Ekibi tarafından Programı başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan dokuz kursiyere katılım belgeleri, eğitimcilere ve programın açılması ve yürütülmesinde katkısı olan personele ise teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.