Salihli Devlet Hastanesi Acil Servisi Açılış Töreni
14 Şubat 2022

İl Müdürümüz Doç. Dr. Emre ERKUŞ, Salihli ilçemize daha iyi hizmet verebilmek adına yenilenen ve tadilatı tamamlanarak hizmete giren Salihli Devlet Hastanesi Acil Servisi açılış törenine katıldı.
Bölyece vatandaşlarımızın daha konforlu, geniş ve ferah alanda hizmet almaları sağlanmıştır.

Açılış töreni AK Parti Manisa Milletvekili Sayın Av. İsmail BİLEN, İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil SAĞLAM, Salihli Belediye Başkanı Zeki KAYDA, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut DOĞAN, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Doğukan KARAASLAN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezgin GÜLEÇ, İlçe Müftüsü Adem KARAKELEBEK, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk DİNÇ, Müdürlüğümüz Başkan ve Başkan Yardımcıları ve hastane yönetiminin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yürütülen bu çalışmanın Salihli ilçemize hayırlı uğurlu olması dileriz.

• 99 (1).JPG
  • 99 (2).JPG